Lifestyle begeleiding

Lifestyle begeleiding

PT-Central biedt jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze intensieve lifestyle begeleiding. Van een voeding en/of trainingsconsult tot 24/7 WhatsApp begeleiding, bij ons is het mogelijk. Op deze manier is het ook mogelijk om gebruik te maken van het team van PT-Central als je niet in de buurt bent om gebruik te maken van personal training. Online begeleiding kan jou net dat extra zetje geven om sneller en gerichter jouw doelen te behalen.

Waar gaan we je mee helpen?

1. VOEDINGSPLAN

Voedingsplan op maat laten maken

Bij het woord voedingsplan wordt vaak gedacht aan een dieet, maar er is een groot verschil. In een voedingsplan wordt voeding zo volledig mogelijk is toegespitst op jouw persoonlijke wensen, behoeftes en voorkeuren. Je voedingsschema wordt specifiek op jou berekend, en bestaat uit de juiste hoeveelheden voedingsstoffen die je niet alleen helpen je doelstelling te realiseren maar ook te behouden!

3. BEGELEIDING

Netwerken PT Central

Lukt het je niet alleen en kun je wel een extra zetje gebruiken? Wij begeleiden je op een manier die bij jou past. Bijvoorbeeld met onze 24/7 WhatsApp voeding- en trainingsbegeleiding. Weet je niet of je iets wel of niet kunt eten? Stuur een gewoon gemakkelijk even een appje naar je trainer.

Je trainer staat altijd voor je klaar!

2. TRAININGSPLAN

Fitnessapparatuur Personal Trainers

Een doel zonder plan is slechts een wens. Jouw Personal trainer stelt naast een voedingsplan ook een trainingsplan op die past bij jouw wensen en behoeften.

Hoe veel of hoe weinig tijd je ook hebt, we kunnen altijd een plan voor je maken die wel in jouw planning past. Het belangrijkste: JIJ staat voorop. Het moet vol te houden zijn en jouw doel kunnen verwezenlijken.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hieronder een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. We gaan samen jouw doelen bespreken en kiezen een trainer die bij jou past. Je hebt niks te verliezen toch, alleen iets te winnen!

Ga jij de uitdaging aan?

GRATIS PROEFLES!

 

ADRES

Adres PT Central

Gerrit Kiststraat 21
1506 SZ Zaandam

Contact

Contact PT-central

075 - 20 73 063
info@ptcentral.nl

Tijden

Openingstijden PT-central

Wanneer jij wilt.

Check ons op Social Media!

PT-Central Facebook

 

PT-Central Instragram

Beoordeling door klanten:
10/10 -
18 beoordelingen

 Disclaimer & Privacyverklaring  |  Sitemap