Maak online kennis met onze Personal Trainers

Kevin Sohai
Kevin Sohai

Personal trainer en Masseur

  • Woonplaats: Zaandam
  • Diploma’s: Sportmassage, Personal Trainer, Fitness trainer A, Bewegingsagogie

Special Powers:

Mijn naam is Kevin Sohai Prevost en ik ben Personal Trainer/Sportmasseur werkzaam in Amsterdam en omstreken. Ik werk al sinds 7 jaar in de sportwereld. Ik ben afgestudeerd aan het ROC sport en gezondheid niveau 4 als Personal Trainer, sportmasseur en bewegingsagoog. tevens ben ik van plan om het NASM opleiding in de zomer mee te beginnen.

Tijdens mijn studie heb ik in verschillende fitnesscentra stages gelopen, onder andere Fysiomed, Sportcentum VU, Spa zuiver en Fitness 365. Momenteel werkzaam bij Fitness gym Ijburg als zelfstandige Personal Trainer, aan huis als Sportmasseur en als fitness instructeur bij LIfe & Kicking.

Ik ben geinteresseerd om bij PT-central te werken omdat ik me graag verder wilt ontwikkelen als trainer. En PT-Central lijkt mij het beste bedrijf om door te groeien. Daarnaast zou ik ook graag het team willen versterken want jullie bericht sprak mij erg aan. En natuurlijk de klanten helpen om hun doelen te bereiken met mijn vaardigheden.

Bovenstaande zie ik ook graag terug in mijn klanten. Voor mij is het belangrijk mijn klanten op een positieve wijze te motiveren, ondersteunen en om hun doel te kunnen realiseren. Het lijkt me leuk om klanten op adequate wijze te woord te staan en van dienst te zijn. Door mijn doorzettingsvermogen en klantgerichtheid streef ik er na om concrete resultaten te halen.

Motto: Gezondheid is de beste investering.

" TOGETHER WE GROW! "

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hieronder een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. We gaan samen jouw doelen bespreken en kiezen een trainer die bij jou past. Je hebt niks te verliezen toch, alleen iets te winnen!

Ga jij de uitdaging aan?

GRATIS PROEFLES!

 

ADRES

Adres PT Central

Gerrit Kiststraat 21
1506 SZ Zaandam

Contact

Contact PT-central

075 - 20 73 063
info@ptcentral.nl

Tijden

Openingstijden PT-central

Wanneer jij wilt.

Check ons op Social Media!

PT-Central Facebook

 

PT-Central Instragram

Beoordeling door klanten:
10/10 -
18 beoordelingen

 Disclaimer & Privacyverklaring  |  Sitemap