Personal training

Personal Training Amsterdam

Of je nou startende sporter bent of je bent ervaren en je hebt die extra boost nodig om je doelen te behalen, bij PT-Central in Zaandam ben je voor personal training aan het juiste adres. Doordat wij gebruik maken van intake gesprekken zullen wij jou een personal trainer toewijzen die bij jou en jouw doelen past. Doordat er intensieve begeleiding zal zijn hoef jij je niet meer druk te maken of je je doelen gaat behalen maar wanneer je je doelen gaat behalen.

Voor welke soort Personal Training kies jij?

FITNESS

Fitnessen met personal trainer

Droom jij van een healthy lifestyle of ben je ver gevorderd en heb jij ondersteuning nodig om je doelen te behalen? Voor fitness ben je bij ons aan het juiste adres, van net dat extra beetje begeleiding tot begeleiding op wedstrijd niveau.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

CROSSPOWER

Cross power met Personal Trainer

Crosspower wordt steeds populairder en ook bij PT-Central wordt hier veel aandacht aan besteed. In onze gym is een specifieke ruimte ingericht voor crosspower, wanneer jij kiest voor crosspower bij PT-Central gaat er een wereld voor je open. Je zal in een groep van maximaal 10 mensen meegenomen worden in de community.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

 

ZWANGERSCHAPSHERSTEL

Zwangerschapsherstel met personal trainer Amsterdam

Ben je net bevallen en wil je weer gaan sporten? Wij kunnen jou helpen om weer op je oude niveau te komen. Onze personal trainer houdt rekening met zowel jouw fysieke als mentale gezondheid. Zo ben je binnen no-time sterker, strakker en fitter.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

FYSIOTHERAPIE

Fysio Personal Trainer

Heb je een blessure of moet je revalideren? Onze fysiotherapeut kan jou intensief begeleiden bij jouw herstel. Op onze unieke locatie is er genoeg ruimte en tijd om te zorgen dat je optimaal hersteld. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en behoeftes. Het ideale bij PT-Central is dat fysiotherapie en Personal Training te combineren zijn.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

VECHTSPORT

Vechtsport met Personal Trainer

Wil je fitter worden of klaargestoomd voor de wedstrijd in de boksring, voor de vechtsport in al zijn aspecten biedt PT-Central alle ruimte. Met onze ervaren instructeurs is ons doel jou fitter, slimmer en sterker te maken binnen de vechtsport.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

LOOPTRAINING

Looptraining met Personal trainer

Looptraining is een van de belangrijkste trainingsvormen als jij wil trainen voor een marathon of een mud run. PT-Central verzorgd met de personal trainers looptrainingen die jou klaar stomen voor een marathon. Ook wanneer je extra begeleiding nodig hebt om jou manier van lopen te verbeteren. Jouw wens is ons doel en dat gaan we samen bereiken.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hieronder een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. We gaan samen jouw doelen bespreken en kiezen een trainer die bij jou past. Je hebt niks te verliezen toch, alleen iets te winnen!

Ga jij de uitdaging aan?

GRATIS PROEFLES!

 

ADRES

Adres PT Central

Gerrit Kiststraat 21
1506 SZ Zaandam

Contact

Contact PT-central

075 - 20 73 063
info@ptcentral.nl

Tijden

Openingstijden PT-central

Wanneer jij wilt.

Check ons op Social Media!

PT-Central Facebook

 

PT-Central Instragram

Beoordeling door klanten:
10/10 -
18 beoordelingen

 Disclaimer & Privacyverklaring  |  Sitemap