Personal training voor ondernemers

Personal training voor ondernemers

Fit zijn is belangrijk voor ondernemers

Fysieke gezondheid en mental-health zijn voor ondernemers twee ontzettend belangrijke zaken. Wanneer jij je goed voelt, presteer je als ondernemer beter.  Maar hoe blijf je fit en gezond terwijl je als ondernemer te maken hebt met een overvolle agenda? Personal training is dé oplossing voor ondernemers om fit te worden en te blijven. Trainen wanneer het jou uitkomt, onder begeleiding van een ervaren trainer. Wist je ook al dat personal training fiscaal aftrekbaar is ?

PT Central is dé plek voor personal training in de omgeving van Zaandam en Amsterdam. Vraag een gratis intake gesprek aan. Tijdens de intake bespreken we jouw doelen en koppelen we je aan een personal trainer die perfect bij jou en jouw doelen past!

 Gratis intake aanvragen

 

Welke typen personal training bieden wij aan?

FITNESS

Fitness voor ondernemers

Zeer gericht trainen door middel van fitness ? Voor ondernemers is fitness een zeer effectieve trainingsmethode omdat je door middel van apparaten specifieke spiergroepen traint.

Fitnessen onder begeleiding van een Personal Trainer doe je bij PT Central. Wij zoeken naar samen naar een personal trainer die past bij jouw doelen, wensen en tijden!

Gratis intake aanvragen

CROSSPOWER

Crossfit voor ondernemers

Crosspower wordt steeds populairder en  is een high intensity training voor jou als ondernemer. nóg effectiever trainen dan fitness. In onze gym is een specifieke ruimte ingericht voor crosspower.

Wanneer jij kiest voor crosspower bij PT-Central gaat er een wereld voor je open. Je zal in een groep van maximaal 10 mensen meegenomen worden in de community.

Gratis intake aanvragen

ZWANGERSCHAPSHERSTEL

Zwangerschapsherstel ondernemers

Ook de vrouwelijke ondernemers worden bij PT central niet vergeten. De Personal trainers weten hoe moeilijk het is voor ondernemende vrouwen om weer in-shape te komen.

Ben je net bevallen en wil je weer gaan sporten? Wij kunnen jou helpen om weer op je oude niveau te komen. Onze personal trainer houd rekening met zowel jouw fysieke als mentale gezondheid. Zo ben je binnen no-time sterker, strakker en fitter.

Gratis intake aanvragen

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapeut - ondernemers - personal training

Blessures zijn echte fitheidskillers. Vaak weerhoud zo'n blessure jou ervan te gaan sporten, terwijl dat misschien helemaal niet nodig is. Voorkom dat jij tijdens zo'n blessure out-of-shape raakt!

Heb je een blessure of moet je revalideren? Onze fysiotherapeut kan jou intensief begeleiden bij jouw herstel en het sporten. Op onze unieke locatie is er genoeg ruimte en tijd om te zorgen dat je optimaal hersteld. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en behoeftes. 

Gratis intake aanvragen

VECHTSPORT

Vechtsport met Personal Trainer

Vechtsport training is ook jou als ondernemer zeer geschikt. Naast de fysieke aspecten is vechtsport personal training ook een uitstekende training voor je mentale fitheid.
 

Focus, techniek en concentratie, essentiële zaken tijdens jouw training. Met onze ervaren instructeurs is ons doel jou fitter, slimmer en sterker te maken binnen de vechtsport.

Gratis intake aanvragen

LOOPTRAINING

Looptraining - Personal training

Er zijn best wel veel ondernemers die altijd al een (halve) marathon hebben willen lopen. Hét ultieme voorbeeld van uithoudingsvermogen en mentale fitheid.

Met de Looptraining onder begeleiding van een ervaren trainer wordt jij klaargestoomd voor een marathon of een mud run. Ook wanneer je extra begeleiding nodig hebt om jou manier van lopen te verbeteren. Jouw wens is ons doel en dat gaan we samen bereiken.

Gratis intake aanvragen

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hieronder een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. We gaan samen jouw doelen bespreken en kiezen een trainer die bij jou past. Je hebt niks te verliezen toch, alleen iets te winnen!

Ga jij de uitdaging aan?

GRATIS PROEFLES!

 

ADRES

Personal trainer ondernemers Amsterdam

Gerrit Kiststraat 21
1506 SZ Zaandam

Contact

Contact PT-central

075 - 20 73 063
info@ptcentral.nl

Tijden

Trainen wanneer het uitkomt

Wanneer jij wilt.

Check ons op Social Media!

PT-Central Facebook

 

PT-Central Instragram

Beoordeling door klanten:
10/10 -
18 beoordelingen

 Disclaimer & Privacyverklaring  |  Sitemap