Fitness onder begeleiding bij PT Central Zaandam

Fitness onder begeleiding | Zaandam & Amsterdam

Droom jij van een gezonde lifestyle en een fit, energiek lichaam? Wil je een paar kilo’s kwijt? Of ben je al ervaren in fitness en zoek je een fijne plek om te fitnessen onder begeleiding van echte professionals? Dan is PT Central de plek waarnaar jij op zoek bent. Onze locatie bevindt zich in Zaandam en is dus ook een uitstekend bereikbaar voor mensen uit Amsterdam!

Met Personal Training Fitness begeleiden wij mensen die nét dat steuntje in de rug nodig hebben! Daarnaast is Fitness onder begeleiding ook uitermate geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een meer intensieve begeleiding op bijvoorbeeld wedstrijdniveau. 

Het is maar net waar JIJ behoefte aan hebt.

Boek nu een gratis Proefles!

Direct boeken

Fitness apparaten PT Central Zaandam

dsc klein

Wat kun je verwachten van fitnessen onder begeleiding?

Als je bij PT-Central komt voor fitness onder begeleiding dan beginnen we allereerst met een intake gesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw huidige situatie en persoonlijke fitness doelen. Wie ben jij, wat wil je bereiken met het fitnessen en welke begeleiding vind jij prettig? 

Wil je meer in shape komen en spieren kweken? Wil je een paar kilo afvallen op een gezonde manier? Train je keihard voor een fitness wedstrijd? Of ben je nogal onervaren en heb je een flinke steun in de rug nodig?

Wat je doelen ook zijn, het kan allemaal en iedereen is welkom.

Na het intakegesprek maken we een persoonlijk fitness plan. Vervolgens matchen we je op basis van de resultaten van de intake met een personal fitness trainer van PT-Central die het beste bij jou past. Samen gaan we uitdaging aan en werken we keihard aan jouw persoonlijke fitness doelen. Met personal training van Pt-Central is het niet meer de vraag of je je doelen haalt, maar wánneer!

Together we go, together we grow!

Bij PT-Central begint alles met een intakegesprek. Hierin halen wij naar voren wie jij bent, wat je verleden is en wat jouw doelen zijn. Hierdoor kunnen wij bepalen wat de beste start is voor jouw gezonde lifestyle.

Wanneer je start bij PT-Central voeren we ook een aantal metingen uit, denk hierbij aan:

Wanneer we deze zaken in kaart hebben gebracht kunnen we jou optimaal adviseren over de ideale voeding en lifestyle voor jouw lichaam.

Daarnaast weten we exact wat voor soort training het beste past bij jouw doelen. De metingen zijn belangrijk omdat we jou optimaal willen trainen en samen jouw doelen willen behalen!

dsc klein

Waarom Fitnessen onder begeleiding bij PT Central

1.      Gratis intakegesprek + proefles

Als je voor het eerst bij PT-Central komt gaan we eerst met je om tafel voor een (gratis) intakegesprek. Hier bespreken we je huidige situatie, gezondheid en persoonlijke fitness doelen. Daarnaast bieden we je een gratis proefles aan om te kijken of er een klik is en of Personal Training Fitness bij Pt-Central wel- of niet voor jou is.

2.      Ervaren personal fitness trainer die bij JOU past

Ben je nog steeds enthousiast na je intake dan maken we op basis van de resultaten een persoonlijk fitness plan en matchen we jou met één van onze professionele personal trainers. Deze keuze maken we op basis van de ervaring van de personal trainer en jouw huidige situatie/fitness doelen.

3.      Je hoeft het niet alleen te doen

Soms is het bereiken van je doelen een stuk lastiger in je ééntje. Met de persoonlijke begeleiding van onze personal trainers trekken we jou erdoorheen, zorgen we ervoor dat jij je weer lekker fit gaat voelen en je doelen bereikt. We motiveren je, zijn streng voor je als je dat nodig hebt en vieren iedere mijlpaal die je behaalt. Ons motto is niet voor niets ‘Together we grow!’

Fitness begeleiding door Personal Trainer

Wat kan je verwachten in onze gym?

De trainingsvormen met oog op fitness en gezondheid:

Combineren om snel doelen te behalen

Met algehele fitheid in ons achterhoofd gebruiken wij een combinatie van deze trainingen. Gezondheid staat bij ons voorop en wanneer jij gezond bent gaan jouw doelen veel sneller behalen.

Door mobiliteit, activatie en stretch oefeningen te doen pakken wij ook de kleine spieren in het lichaam aan. Dit zorgt ervoor dat je lichaam optimaal gebruik maakt van de oefeningen die volgen. Overigens voorkom je hier eventueel toekomstige blessures mee.

En blessures, dat wil natuurlijk niemand!

Kosten van Fitness onder begeleiding bij PT Central

Bij PT Central heb je de keuze tussen zowel 1 op 1 fitnessbegeleiding als begeleiding in kleine groepen. Hiervoor zijn er bij ons verschillende pakketten beschikbaar:

Personal 
Training

  • Losse sessie
  • Onder begeleiding van jouw personal trainer

Vanaf € 35,- per sessie

 

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

 

Fitness begeleiding 
kleine groep

  • Samen met een groep trainen
  • Onder begeleiding van personal trainer

 Vanaf € 25,- p.p per sessie

 

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

 

Event
​Training

  • Specifieke training voor een event
  • Onder begeleiding van een personal trainer

Prijs is event afhankelijk

 

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

 

 

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hieronder een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. We gaan samen jouw doelen bespreken en kiezen een trainer die bij jou past. Je hebt niks te verliezen toch, alleen iets te winnen!

Ga jij de uitdaging aan?

GRATIS PROEFLES!

 

ADRES

Adres PT Central

Gerrit Kiststraat 21
1506 SZ Zaandam

Contact

Contact PT-central

+31 (6)55526241
info@ptcentral.nl

Tijden

Openingstijden PT-central

Wanneer jij wilt.

Check ons op Social Media!

PT-Central Facebook

 

PT-Central Instragram

Beoordeling door klanten:
10/10 -
18 beoordelingen

 Disclaimer & Privacyverklaring  |  Sitemap