Personal Training Vechtsport

foto

Wil je flink afvallen, meer spiermassa opbouwen of moet je klaargestoomd worden voor een belangrijke wedstrijd in de boksring? PT-Central biedt personal vechtsporttraining in diverse vechtsporten waaronder kickboksen, MMA en Taekwondo. Beginner of ervaren - het doel van onze personal trainers is om jou fitter, slimmer én sterker te maken. Binnen- of buiten de ring.

Boek nu een Gratis Proefles

Ik ga ervoor!

 

Vechtsporttraining Zaandam

Waarom  vechtsporttraining?

Tijdens het beoefenen van vechtsport wordt het hele lichaam getraind, wat het bijzonder effectief maakt voor afvallen en algehele fitheid. Het is een gouden combinatie tussen kracht, flexibiliteit en conditie. Daarnaast is vechtsport tevens goed voor je geest. Je werkt aan je zelfverdediging skills waardoor je weerbaarder wordt en creëert meer zelfvertrouwen.

Tijdens onze  personal training vechtsport lessen gebruiken we verschillende technieken van vechtsporten zoals Kickboksen, Krav Maga, MMA en Taekwondo wat we combineren met krachttraining en cardio. We passen onze trainingen volledig aan op jou, je huidige conditie en je persoonlijke doelen waardoor we maximale effectiviteit kunnen bereiken.

Bokstraining Zaandam

In de boksring

Doordat wij in onze gym een super mooie boksring hebben staan, kun je bij ons ideaal trainen voor een wedstrijd en creëer je ook echt het gevoel en de sfeer van in de boksring staan. Alle materialen voor een stevige training zijn aanwezig. Denk hierbij aan:

Hiernaast hebben we nog veel meer materialen die er voor zorgen dat jij optimaal kan trainen.

Vechtsport Zaandam

Vechtsport is veelzijdig

Voor degene die graag de vechtsport beoefent gaat het niet alleen om de techniek. Het gaat net zozeer om conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast het trainen voor de techniek gebruiken wij ook andere trainingen om zo doelgericht mogelijk te trainen. Denk hierbij onder andere aan:

Bij PT-Central maken we onder andere gebruik van een renbaan met slee. De  perfecte combi voor het vergroten van jouw uithoudingsvermogen is de battle-rope gecombineerd de renbaan. Een pittige oefening die veel van jouw vraagt. Maar de resultaten  liegen er niet om!

Personal trainer vechtsport

Voor wie is personal training vechtsport bij PT-Central?

Ben je een beginner en wil je door vechtsport meer conditie en spiermassa opbouwen? Ben je onzeker of verlegen en wil je werken aan je zelfvertrouwen? Of ben je vergevorderd en heb je binnenkort een belangrijke wedstrijd in de boksring?

PT-Central Zaandam kan je hierbij helpen. Onze personal vechtsporttraining is voor iedereen met een fitness doel. Wat deze ook mag zijn, bij ons ben je altijd welkom. We richten de training volledig in op wie jij bent.

Heb je nog helemaal geen ervaring in de vechtsport? Dan is personal vechtsporttraining bij PT-Central dé perfecte manier om in een korte tijd de technieken van de vechtsport onder de knie te krijgen en zo je doel te bereiken.

Vechtsport vrouwen - Zaandam

Vechtsport alleen voor mannen? No way! 

Hoewel vechtsport steeds populairder wordt bestaat er nog altijd de mythe dat vechtsport een mannensport is. Niets is minder waar! Steeds meer en meer vrouwen gaan voor het beoefenen van een vechtsport vanwege de vele voordelen, zowel lichamelijk als mentaal. Het is gewoon een kwestie van DOEN!

Wil je een keer komen proberen? Goed nieuws, de proefles is GRATIS en geheel vrijblijvend. Meld je vandaag nog aan!

thin arrowheads pointing down

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hieronder een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. We gaan samen jouw doelen bespreken en kiezen een trainer die bij jou past. Je hebt niks te verliezen toch, alleen iets te winnen!

Ga jij de uitdaging aan?

GRATIS PROEFLES!

 

ADRES

Adres PT Central

Gerrit Kiststraat 21
1506 SZ Zaandam

Contact

Contact PT-central

+31 (6)55526241
info@ptcentral.nl

Tijden

Openingstijden PT-central

Wanneer jij wilt.

Check ons op Social Media!

PT-Central Facebook

 

PT-Central Instragram

Beoordeling door klanten:
10/10 -
18 beoordelingen

 Disclaimer & Privacyverklaring  |  Sitemap