Small group lessen

Small group les Amsterdam

Wil jij samen met je vrienden of in een kleine groep gebruik maken van personal training? Dan is er  voor jou onze small group oplossing. Word jij extra gemotiveerd door in een groep te trainen en wil jij samen jullie doelen bereiken? Meld je gauw aan voor een intake gesprek en kijk wat PT-Central voor jou kan betekenen.

Voor welke small group les ga jij?

FITNESS

Fitness Small Group lessen

Droom jij van dat fitte lichaam en een healthy lifestyle of ben je ver gevorderd en heb jij ondersteuning nodig om je doelen te behalen? Voor fitness ben je bij ons aan het juiste adres, van net dat extra beetje begeleiding tot begeleiding op wedstrijd niveau, 

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

CROSSPOWER

Crosspower Small Group lessen

Crosspower wordt steeds populairder en ook bij PT-Central wordt hier veel aandacht aan besteed. In onze gym is een specifieke ruimte ingericht voor crosspower, wanneer jij kiest voor crosspower bij PT-Central gaat er een wereld voor je open. Kom langs, train en voeg je toe aan deze community genaamd Crosspower. We gaan samen een team vormen die elkaar helpt groeien binnen crosspower, kom je ook?

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

EVENT TRAINING

Event training Personal Trainer

Zoals bekend zijn er in Nederland talloze events die draaien om fitheid en de wereld van de sport. PT-Central maakt een selectie van events waar wij samen met jou voor kunnen gaan trainen. Per event wordt er een training uitgedacht die jou op het niveau krijgt die je nodig hebt.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

MUD RUN TRAINING

Mud Run Personal Trainer

Door de obstacle baan waar PT-Central gebruik van maakt bestaat de unieke mogelijkheid te trainen voor een mud run. Doordat deze training in een kleine groep zal plaatsvinden blijft de begeleiding van onze trainers sterk en zal de aandacht die jij nodig hebt altijd aanwezig zijn. Je kan er ook voor kiezen om samen met ons te gaan voor een event, samen stomen we iedereen klaar voor dit event en deze zullen wij samen te lijf gaan.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

VECHTSPORT

Vechtsport small group lessen

Of je nou fitter wil worden of klaargestoomd wil worden voor die droom wedstrijd in de boksring, ook voor de vechtsport in Sal zijn aspecten biedt PT-Central alle ruimte. Met onze ervaren instructeurs is ons doel jou fitter, slimmer en sterker te maken binnen de vechtsport.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

LOOPTRAINING

Looptraining Small Group les

Looptraining is een van de belangrijkste trainingsvormen als jij wil trainen voor een marathon of een mud run. PT-Central verzorgd met de personal trainers looptrainingen die jou klaar stomen voor een marathon. Ook wanneer je extra begeleiding nodig hebt om jou manier van lopen te verbeteren. Jouw wens is ons doel en daar zullen we samen voor gaan. Kies voor de looptraining en zorg er voor dat je een ster wordt in hardlopen.

Gratis proefles aanvragen

OF

Intake plannen

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hieronder een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. We gaan samen jouw doelen bespreken en kiezen een trainer die bij jou past. Je hebt niks te verliezen toch, alleen iets te winnen!

Ga jij de uitdaging aan?

GRATIS PROEFLES!

 

ADRES

Adres PT Central

Gerrit Kiststraat 21
1506 SZ Zaandam

Contact

Contact PT-central

075 - 20 73 063
info@ptcentral.nl

Tijden

Openingstijden PT-central

Wanneer jij wilt.

Check ons op Social Media!

PT-Central Facebook

 

PT-Central Instragram

Beoordeling door klanten:
10/10 -
18 beoordelingen

 Disclaimer & Privacyverklaring  |  Sitemap